SeX и още нещо...

 

 
Рейтинг: 3.00
(164)
New Site
Новини
GSM Новини АРХИВ
Symbian Software
Software-Новини
GSM-Review
ФИТНЕС !!!
За ВИШИСТИ
Снимки
SMS-Globul,Vivatel,Mtel
Картички
Видео ONLINE
Оптимизирай WINDOWS
Музика
TEX.ПАНАИР 2006
Резултатите от Световното
ЧУДЕСАТА НА СВЕТА
Links
Music Idol
Всичко за пениса
Преобразени известни личности
Връзки-Банки
Татуси
Вицове
КИНО-Премиери
SMS-шаблони
Услуги
ТЕСТОВЕ
Връзки
On-line RADIO
ТВ-програма
On-line GAMES
Помощна
Зодиак
Афтографи от звезди
Fun online clips
Winamp SKINS
Wallpapers
изпрати Картичка
Фенове на сайта
Как да получите 1000 посетители на ден?
Форум
Анкети
-=Downloads=-


Мобилни телефони за мен CELERATOR България pics Реклама

Новини / Hi-tech

28 Декември 06, 17:14
MobileBulgaria подкрепя кампанията "НЕ СТЕ САМИ" - CELERATOR.dir.bg подкрепя инициативата с две ръце.Заедно можем всичко.


28 декември 2006

MobileBulgaria.com подкрепя кампанията "НЕ СТЕ САМИ", организирана съвместно от вестник "Стандарт", българското национално Дарик радио, информационния сайт DarikNews.bg и националната телевизия bTV. Апелът, отправен от организаторите, към който се включваме и ние, от екипа на сайта, е към всички българи в България, Европейския съюз и Щатите: да бъдем активни в действията си и да покажем съпричастност към съдбата на петте български медицински сестри в Либия, получили несправедливи смъртни присъди.
Като символ на кампанията вестник "Стандарт" отпечата лентичка с цветовете на българското знаме и думите "Не сте сами" - на български и английски език. Тази лента ще бъде разпространена сред всички български граждани в дните преди Нова година. В четири поредни броя на вестник "Стандарт" - от 27 до 30 декември 2006 година, ще бъдат вложени символите на съпричастност. Чрез българските посолства и общности лентата ще получат и нашите сънародници по целия свят.
Целта е в новогодишната нощ колкото се може повече хора да носят на реверите си лентата с българското знаме - символ на позицията им в защита на нашите медици в Либия, тъй като тогава вниманието на чуждите медии ще бъде насочено към България и празненствата по случай присъединяването ни към ЕС. Нека да използваме този момент и чрез символа на съпричастност да покажем на целия свят, че съдбата на петте български медицински сестри в Либия не ни е безразлична.
Освен във вестник "Стандарт" лентички ще има на всички гранични пунктове на България, в българските мисии и посолства зад граница, на касите в магазините от веригите "Фантастико", "Елемаг" и "Технополис" на 30 и 31 декември и на площадите в различни български градове по време на новогодишните празници.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.0827