SeX и още нещо...

 

 
Рейтинг: 3.00
(164)
New Site
Новини
GSM Новини АРХИВ
Symbian Software
Software-Новини
GSM-Review
ФИТНЕС !!!
За ВИШИСТИ
Снимки
SMS-Globul,Vivatel,Mtel
Картички
Видео ONLINE
Оптимизирай WINDOWS
Музика
TEX.ПАНАИР 2006
Резултатите от Световното
ЧУДЕСАТА НА СВЕТА
Links
Music Idol
Всичко за пениса
Преобразени известни личности
Връзки-Банки
Татуси
Вицове
КИНО-Премиери
SMS-шаблони
Услуги
ТЕСТОВЕ
Връзки
On-line RADIO
ТВ-програма
On-line GAMES
Помощна
Зодиак
Афтографи от звезди
Fun online clips
Winamp SKINS
Wallpapers
изпрати Картичка
Фенове на сайта
Как да получите 1000 посетители на ден?
Форум
Анкети
-=Downloads=-


Мобилни телефони за мен CELERATOR България pics Реклама

Новини / Hi-tech

18 Октомври 06, 17:48 / Автор: CELERATOR
Мобилните мрежи ще свързват 90% от населението през 2010 година




През 2010 година мобилните мрежи ще покрият 90% от населението на Земята. В момента този процент е 80 и трябва да се отбележи, че доста правителства нелогично продължават да дават пари за разработване и поддържане на фиксирани телефонни мрежи. От GSM асоциацията са направили изследване, което проучва как различните правителства използват парите, събирани от данъци, във фондовете за универсални услуги. Според него правителствата прибират повече от 6 милиарда щатски долара от телекомуникационната индустрия. От тях 2 милиарда са само от доставчици на мобилни услуги. От тези 2 милиарда до момента са изразходвани 1,5 милиарда, като само 75 милиона (5% от сумата) са употребени за подобряване обхвата на мобилните мрежи въпреки очевидните им предимства. Според Световната банка средната цена за осигуряване на мобилно покритие на човек е около една десета от тази за инсталиране на фиксирана мобилна мрежа.
Фондовете за универсални услуги са разработени, за да се подпомогнат правителствата при доставка на телекомуникационни услуги за хората, които стоят най-ниско в обществото, и тези, които живеят в отдалечени райони. Освен това, въпреки голямата роля, която в днешно време играят телекомите, от събраните 6 милиарда долара, 4,5 милиарда все още не са усвоени. Ако те бъдат използвани за разширяване обхвата на мобилните мрежи в развиващия се свят, 450 милиона души ще получат достъп до мобилни услуги.
В проучването, проведено от Intelecon Research, са участвали 92 страни. От тях 32 поддържат фондове за универсални услуги, които се захранват от процент печалба на операторите в съответната държава. Обикновено процентът, който се удържа, е между 1 и 6.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

8.8812