SeX и още нещо...

 

 
Рейтинг: 3.00
(164)
New Site
Новини
GSM Новини АРХИВ
Symbian Software
Software-Новини
GSM-Review
ФИТНЕС !!!
За ВИШИСТИ
Снимки
SMS-Globul,Vivatel,Mtel
Картички
Видео ONLINE
Оптимизирай WINDOWS
Музика
TEX.ПАНАИР 2006
Резултатите от Световното
ЧУДЕСАТА НА СВЕТА
Links
Music Idol
Всичко за пениса
Преобразени известни личности
Връзки-Банки
Татуси
Вицове
КИНО-Премиери
SMS-шаблони
Услуги
ТЕСТОВЕ
Връзки
On-line RADIO
ТВ-програма
On-line GAMES
Помощна
Зодиак
Афтографи от звезди
Fun online clips
Winamp SKINS
Wallpapers
изпрати Картичка
Фенове на сайта
Как да получите 1000 посетители на ден?
Форум
Анкети
-=Downloads=-


Мобилни телефони за мен CELERATOR България pics Реклама

Новини / Hi-tech

04 Октомври 06, 18:23 / Автор: CELERATOR
Топ 5 на най-добрите и най-лошите Web 2.0 сайтове

Преди няколко седмици беше направена класация на най-добрите и най-лошите сайтове от типа Web 2.0 Всъщност Web 2.0 е доста неясно понятие - всеки си има своя собствена интерпретация. Според Tim Berners-Lee, който се смята за създателят на Интернет, Web 2.0 не съществува. Той е убеден, че сайтовете, които се наричат такива, всъщност са си най-обикновени сайтове, които използват най-новите технологии и тенценции в Интернет. Читателите на Monkey Bites определиха печелившите и съответно губещите. Сега ще ви представим топ пет на всяка една от категориите. Първо победителите:

logo_flickr.gifFlickr
Flickr е сайт за шерване на снимки. Специалното при него е, че има най-доброто приложение за категоризиране. Това е така, защото при качването на снимки се задават разнообразни въпроси от сорта: "Кои думи описват най-точно снимкатаω" и тн. По този начин търсенето в сайта се улеснява максимално.

logo_odeo.gifOdeo
Odeo дава възможност на потребителите да запишат и да шернат аудио използвайки лесно достъпни инструменти (част от браузера). Нужен ви е само достъп до Интернет и микрофон, за да запишете например любимите си вицове, след което да ги качите на сайта и вече милиони хора могат да си ги свалят в MP3 формат и да ги слушат на IPod-а си.

logo_writely.gifWritely
Идеята на този сайт е, че не ви е нужен MS Word. Пригоден за писане и форматиране на текстови документи, Writely има няколко предимства пред Word. Например няколко човека намиращи се на различни места могат да обработват един документ. С други думи това е on-line Word, който е напълно безплатен.

logo_delicious.gifdel.icio.us
Това е сайт, който предлага невероятна услуга. Случвало ли ви се е да искате да препрочетете някоя статия, но вече не си спомняте кои точно линк води до неяω del.icio.us ще ви помогне. Само с един клик ще запазите всеки линк, който пожелаете.

logo_netvibes.gifNetVibes
NetVibes е мой личен фаворит. Обикновено всеки от нас посещава сайтове, на които има информация за времето, спорта, кратки новини. Ето сега имате възможност да направите свой собствен такъв сайт - бързо и лесно. Ако не харесвате спорт просто го махнете. Наистина е много забавно.

След като разгледахме най-добрите сайтове нека обърнем внимание и на най-лошите.

logo_myspace.gifMySpace
Въпреки, че е много популярен MySpace определено не отговаря на критериите за сайт насочен в полза на потребителите. Интерфейсът е тромав, а рекламите са многобройни. Също така крещящият фон и анимираните картинки изглеждат ужасно, което със сигурност дразни.

logo_squidoo.gif.pngSquidoo
Squidoo е сайт, в който експерти дават мнението си по различни странни теми. Пишейки различни статии те включват линковете на фирми, които плащат на сайта, за да им донесе трафик. По този начин част от тази сума остава за експертите. Така че всеки съвет струва пет цента. Остава да си зададем въпроса:"В такъв случай дали съветите са най-добритеω":)

logo_browzar.gifBrowzar
При излизането си на пазара в края на Август 2006 година Browzar обещава да е най-защитения Интернет браузер. Идеята му е да заличи всички следи от ровенето в Интернет. Първоначално отзивите са ласкави, въпреки че браузерът работи само с Windows. Но няколко дни след това се оказва, че Browzar има проблем с заличаването на историята и други данни. Така че провалът става пълен.

logo_fortuitous.gifFo.rtuito.us
Fo.rtuito.us има за цел да създава контакти между хората. След като се регистрирате, на произволен принцип ви свързват с човек, с който имате четири дни да контактувате on-line и да се опознаете, след което да решите дали искате да продължите приятелството си. Идеята изглежда страхотна, само че сайта има твърде малко трафик ето защо смисълът се губи.

logo_friendster.gifFriendster
След появата си Friendster има невероятен успех. Толкова голям, че не успява да се подготви за всичките си потребители. В един момент много хора не успяват да влязат в страницата. Ето защо се преориентират към новоизлязлият MySpace, който има същите функционалности. А Friendster остава в историята.

След като разгледате всички сайтове сами може да определите своя фаворит. Със сигурност ще намерите добри попадения.:)

Източник: Wired.com


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

5.4145