SeX и още нещо...

 

 
Рейтинг: 3.00
(164)
New Site
Новини
GSM Новини АРХИВ
Symbian Software
Software-Новини
GSM-Review
ФИТНЕС !!!
За ВИШИСТИ
Снимки
SMS-Globul,Vivatel,Mtel
Картички
Видео ONLINE
Оптимизирай WINDOWS
Музика
TEX.ПАНАИР 2006
Резултатите от Световното
ЧУДЕСАТА НА СВЕТА
Links
Music Idol
Всичко за пениса
Преобразени известни личности
Връзки-Банки
Татуси
Вицове
КИНО-Премиери
SMS-шаблони
Услуги
ТЕСТОВЕ
Връзки
On-line RADIO
ТВ-програма
On-line GAMES
Помощна
Зодиак
Афтографи от звезди
Fun online clips
Winamp SKINS
Wallpapers
изпрати Картичка
Фенове на сайта
Как да получите 1000 посетители на ден?
Форум
Анкети
-=Downloads=-


Мобилни телефони за мен CELERATOR България pics Реклама

Новини / Hi-tech

01 Октомври 06, 13:46 / Автор: CELERATOR
Нови телефони от Sony Ericsson




След шума, който се вдигна около последните анонси на Nokia, Sony Ericsson не пропусна да напомни за себе си и вчера представи няколко нови телефона и обновени версии на стари модели.
Sony Ericsson K320i е вариант на бюджетния K310, като отново може да се похвали с 1.8" UBC дисплей (128x160 пиксела, 65K), VGA камера, инфрачервен порт, поддръжка на push e-mail и USB. Промяната се изразява в добавения Bluetooth 2.0 и поддръжка на технологията Automatic Bluetooth Pairing, благодарение на която телефонът се сдвоява автоматично със съвместима Bluetooth слушалка, без да е необходимо въвеждането на код. Продажбите започват през октомври.
Sony Ericsson Z558i е първият телефон на компанията, който е снабден със сензорен дисплей, без да е смартфон. Сгъваемото трибандово устройство включва 1.3МР камера, FM радио и слот за Memory Stick Micro (M2) карта. Сензорният дисплей (262K) е с резолюция 176 х 220 пиксела и се справя с разпознаването на ръкописен текст на английски, въведен чрез специален стилус. В характеристиките присъстват още външен STN дисплей с размери 128 х 26 пиксела и Bluetooth. Очакваме го на пазара през октомври.
Отново брандиран с марката Walkman, Sony Ericsson W830 е предназначена за азиатския пазар и снабдена с EDGE версия на W850. Телефонът ще се предлага в два варианта - W830c за Китай и W830i за останалите страни в региона. Устройството, което ще се доставя с 1GB Memory Stick PRO Duo карта, разполага още с FM радио с RDS, новия плеър Walkman 2.0 и PlayNow 3.0 за директно сваляне на музика на изпълнители от каталога на Sony BMG. Има още 2МР камера, 2.0" QVGA дисплей, EDGE, USB 2.0 и Bluetooth 2.0 с A2DP.
Представени бяха и Sony Ericsson W958c и Sony Ericsson Z550a. Първият е с 2.6" сензорен дисплей и Symbian 9.1 OS с UIQ 3.0. Моделът вече не поддържа UMTS и е предназначен изключително за Китай. Вторият е версия на Z550, предназначена за Щатите. Акценти са четирибандовите възможности, Memory Stick Micro (M2) слот, FM радио, Bluetooth и 1.3МР камера.

Sony Ericsson K320i

Sony Ericsson W830

Sony Ericsson Z558

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

5.774