SeX и още нещо...

 

 
Рейтинг: 3.00
(164)
New Site
Новини
GSM Новини АРХИВ
Symbian Software
Software-Новини
GSM-Review
ФИТНЕС !!!
За ВИШИСТИ
Снимки
SMS-Globul,Vivatel,Mtel
Картички
Видео ONLINE
Оптимизирай WINDOWS
Музика
TEX.ПАНАИР 2006
Резултатите от Световното
ЧУДЕСАТА НА СВЕТА
Links
Music Idol
Всичко за пениса
Преобразени известни личности
Връзки-Банки
Татуси
Вицове
КИНО-Премиери
SMS-шаблони
Услуги
ТЕСТОВЕ
Връзки
On-line RADIO
ТВ-програма
On-line GAMES
Помощна
Зодиак
Афтографи от звезди
Fun online clips
Winamp SKINS
Wallpapers
изпрати Картичка
Фенове на сайта
Как да получите 1000 посетители на ден?
Форум
Анкети
-=Downloads=-


Мобилни телефони за мен CELERATOR България pics Реклама

Новини / Hi-tech

25 Септември 06, 19:50 / Автор: CELERATOR
vivatel представя “viva broadband” и “vivatel traffic” на Пловдивския
 технически панаир 25.09.2006


Уникален пакет yслуги ADSL + абонаментен план само за 28 лв. на месец и пакет за 1GB трафик за 36 лв. на месец обявени на панаира

vivatel обяви две нови оферти на пресконференция в рамките на Пловдивския панаир. Първата е viva broadband, която комбинира пакета за домашен интернет БТК ADSL „512 безкрай” с абонаментния план Non – stop само за 28 лева на месец. Клиентите могат да получат неограничен достъп при скорост 512 kbps и абонаментен план Non –Stop, включващ 50 минути към абонатите на vivatel и към фиксирани мрежи, срещу една атрактивна месечна такса. Офертата е валидна ексклузивно за посетителите на Пловдивския панаир през текущата седмица и от 2 октомври ще е достъпна в партньорската мрежа на мобилния оператор за всички настоящи и бъдещи клиенти.

vivatel пуска и нова тарифа за пренос на данни vivatel traffic. Тарифата е валидна до 31 декември и предлага на потребителите на услуги за пренос на данни до 1 GB на изключителната цена от 36 лв. на месец в GPRS мрежата на vivatel.

„vivatel участва за първи път на есенния Пловдивски панаир и сме доволни, че можем да представим на него две нови оферти, които потвърждават нашия стремеж да предлагаме стойностни и иновативни услуги и да стимулираме конкуренцията и справедливите цени на телекомуникационния пазар”, сподели Гари Радклиф, Директор „Продукти и Услуги” на vivatel.

Операторът представи и няколко специални оферти, достъпни ексклузивно за посетителите на панаира. За бизнес клиентите на новата тарифа “Business Optima” vivatel предоставя възможността да закупят Siemens CF75 на атрактивната цена от 99 лв. при сключване на едногодишен договор за абонамент или да вземат безплатно Sony Ericsson S700i с едногодишен договор за 3 SIM карти.

За улеснение на бизнес клиентите на мобилния оператор в дните на Пловдивския панаир стартира най-новата безплатна услуга на vivatel и издателска група „Икономедиа”. Всеки, който желае да се запознае с най-важното от света на бизнеса, има възможност да получи своевременна информация от деня в пет напълно безплатни съобщения. Това става, като се изпрати празен sms до кратък номер 440 в мрежата на vivatel. Новините от следващия ден се получават, ако регистрацията стане след 16:00 часа. Новините се осигуряват от вестник Дневник, а безплатен абонамент до електронното издание и броевете на вестника може да бъде получен на щанда на мобилния оператор. Услугата е валидна до 1 октомври 2006 г., а отказът от нея става със sms до кратък номер 441.

В рамките на панаира всички частни клиенти ще имат възможност да закупят телефон Motorola C 139 за 49 лв., ако предпочетат абонаментния план „vivatel together”. При него месечният абонамент от 15 лв. включва 500 минути и 100 sms към мрежата на vivatel.

Специално за тези, които предпочитат предплатените услуги, всеки ден от 11 до 12 часа ще има HappyHour, който ще предостави последни възможности на всички желаещи да закупят предплатен стартов пакет от промоцията „Летни свалки” за 15 лв. с включени разговори от 30 лв. Към тази промоция клиентът получава и специален подарък от мобилния оператор.

Щандът на vivatel ще стане любимо място и на почитателите на музиката. Мария Илиева и дует КариZма ще се погрижат за доброто настроение на всички посетители, а Румънеца и Енчев ще играят на туистър срещу Адреналинките от Нова телевизия. Специално за гостите на vivatel премиера на своя най-нов албум „6” ще направят и култовите изпълнители от група D_2.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.4589