SeX и още нещо...

 

 
Рейтинг: 3.00
(164)
New Site
Новини
GSM Новини АРХИВ
Symbian Software
Software-Новини
GSM-Review
ФИТНЕС !!!
За ВИШИСТИ
Снимки
SMS-Globul,Vivatel,Mtel
Картички
Видео ONLINE
Оптимизирай WINDOWS
Музика
TEX.ПАНАИР 2006
Резултатите от Световното
ЧУДЕСАТА НА СВЕТА
Links
Music Idol
Всичко за пениса
Преобразени известни личности
Връзки-Банки
Татуси
Вицове
КИНО-Премиери
SMS-шаблони
Услуги
ТЕСТОВЕ
Връзки
On-line RADIO
ТВ-програма
On-line GAMES
Помощна
Зодиак
Афтографи от звезди
Fun online clips
Winamp SKINS
Wallpapers
изпрати Картичка
Фенове на сайта
Как да получите 1000 посетители на ден?
Форум
Анкети
-=Downloads=-


Мобилни телефони за мен CELERATOR България pics Реклама

Новини / Hi-tech

25 Септември 06, 19:45 / Автор: CELERATOR
Глобул 3G и революционен Б-Конект пакет от днес
GLOBUL ПРЕДСТАВЯ B-CONNECT С ДО 320 БЕЗПЛАТНИ МИНУТИ ЗА РАЗГОВОРИ И УСЛУГИ ОТ ТРЕТО ПОКОЛЕНИЕ
25-09-2006
Пловдив, 25 септември 2006 г. – До 320 безплатни минути за разговори в мрежата на GLOBUL с новият b-connect EXTREME и услуги от „трето поколение” представи GLOBUL на пресконференция в Пресцентъра на Международния технически панаир-Пловдив 2006.

За първи път на българския мобилен пазар, със стартовия пакет b-connect EXTREME, с цена само 9,99 лв., потребителите на предплатени услуги освен включено време за разговори получават и безплатни минути – привилегия, която да този момент бе запазена единствено за абонатите на договор.

Още при самото активиране на b-connect EXTREME всеки потребител получава 5 лв. време за разговори и 20 безплатни минути за разговори в мрежата на GLOBUL. В зависимост от стойността на първото презареждан е, броят на безплатните минути се увеличава както следва:

*
с по 5 безплатни минути за всеки от следващите 12 месеца, ако първото презареждане е на стойност между 4 и 14 лв.;
*
с по 15 безплатни минути за всеки от следващите 12 месеца, ако първото презареждане е на стойност между 15 и 39 лв.
*
с по 25 безплатни минути за всеки от следващите 12 месеца, ако първото презареждане е на стойност над 40 лв.

Първото презареждане трябва да бъде направено до 30 април 2007 г., а безплатните минути се получават за първи път до 14 дни след първото презареждане.

По случай петия рожден ден на GLOBUL, всички, които активират картата си до 1 октомври 2006 г. ще получат и по 5 лева време за разговори допълнително. Безплатните минути са валидни за всички разговори в мрежата на GLOBUL и до номерата в групата „За приятели” (без услугите с добавена стойност, обажданията до кратък номер 123 или безплатни номера). След тяхното изтичане, всички разговори се таксуват съгласно активната b-connect тарифа. Неизползваните безплатни минути за месеца се натрупват за следващи периоди.

В първия ден на тазгодишното издание на най-голямото индустриално и технологично изложение в България, GLOBUL представи за пръв път и своите услуги, базирани на мрежата от „трето поколение” (3G) на компанията, която вече работи в София, Пловдив, Варна и Бургас и до края на октомври ще покрие 33% от населението на България.

Услугата „Видео разговор” позволява на всеки абонат на договор на GLOBUL, който притежава 3G мобилен телефон с вградена функция за видео разговори да ги провежда с други абонати на компанията, които също имат такива телефони. Активирането на услугата е автоматично и тя е достъпна навсякъде в зоните на 3G покритието на мрежата на GLOBUL. Цената на минута разговор в мрежата на GLOBUL е 0,59 лв. Минималното първоначално време на таксуване е според тарифния план на абоната, след което отчитането става на секунда. До 31 декември 2006 г., GLOBUL предлага промоционална цена за видео разговор от 0,29 лв. на минута.

Услугата 3G GLOBUL Connect Center позволява на потребителите да ползват едновременно качествена Интернет връзка, възможност за изпращане на SMS от компютър, сигурен достъп до своята вътрешна корпоративна информация и електронната си поща и да поддържат непрекъснат контакт с колеги и клиенти навсякъде. За да се използва услугата са необходими с GLOBUL SIM/USIM карта и 3G карта за данни (модем), включени в преносим компютър. Инсталацията е бърза и лесна и е възможна на практически всеки съвременен преносим компютър.

GLOBUL предлага три GPRS пакета за използване на услугата 3G GLOBUL Connect Center. Цената на всеки пакет е 199 лв. при подписване на двугодишен договор и 299 лв. при подписване на едногодишен договор и съдържа РС карта Huawei E620 c Data SIM. Пакетът GPRS 50 е с месечна такса от 42 лв. с включени 50МВ трафик, а след тяхното изчерпването цената е 1,20 лв./МВ. Пакетът GPRS 100 предлага включени 100МВ и цена от 0,84 лв./ МВ след тяхното изчерпване при месечна такса от 60 лв. В пакета GPRS 250 са включени 250 МВ трафик при месечна такса от 72 лв. и цена от 0,60 лв./МВ след изчерпването на включените МВ.

С развлекателната услуга FUN CALL потребителите могат да заменят сигнала „свободно”, който чува всеки, набрал техния номер, с мелодия по свой избор и предпочитание за жанр. Мелодията може да бъде различна за различни хора или групи от хора или няколко мелодии да се редуват в произволен ред. Услугата е достъпна за всички абонати на GLOBUL и може да се активира с изпращането на SMS на кратък номер 147 или след обаждане на същия номер и изпълнение на гласовите инструкции на автоматичното меню. За използването на услугата FUN CALL, потребителите заплащат месечна такса от 0,60 лв., която се добавя автоматично към месечната сметка на абонатите на договор или се приспада от наличния кредит на b-connect потребителите на всеки 31 календарни дни. Стойността е избраните мелодии варира между 0,60 лв. и 2,40 лв. GLOBUL обявява и специална промоция за клиентите на FUN CALL – безплатна месечна такса за първите два месеца след активирането на услугата.

До 30 септември, на щанда на GLOBUL на Международния технически панаир-Пловдив 2006, могат да бъдат изпробвани всички нови услуги на оператора.

Всички цени са с включен ДДС.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.0462