SeX и още нещо...

 

 
Рейтинг: 3.00
(164)
New Site
Новини
GSM Новини АРХИВ
Symbian Software
Software-Новини
GSM-Review
ФИТНЕС !!!
За ВИШИСТИ
Снимки
SMS-Globul,Vivatel,Mtel
Картички
Видео ONLINE
Оптимизирай WINDOWS
Музика
TEX.ПАНАИР 2006
Резултатите от Световното
ЧУДЕСАТА НА СВЕТА
Links
Music Idol
Всичко за пениса
Преобразени известни личности
Връзки-Банки
Татуси
Вицове
КИНО-Премиери
SMS-шаблони
Услуги
ТЕСТОВЕ
Връзки
On-line RADIO
ТВ-програма
On-line GAMES
Помощна
Зодиак
Афтографи от звезди
Fun online clips
Winamp SKINS
Wallpapers
изпрати Картичка
Фенове на сайта
Как да получите 1000 посетители на ден?
Форум
Анкети
-=Downloads=-


Мобилни телефони за мен CELERATOR България pics Реклама

Новини / Hi-tech

25 Септември 06, 19:41 / Автор: CELERATOR
Нови музикални аксесоари от Nokia
От Nokia явно са решили да изпреварят малко събитията и ден преди Open Studio 2006 представиха няколко нови мобилни аудиоаксесоара. Компанията си е поставила за цел през тази година да продаде 80 милиона телефона, снабдени с музикални възможности, което според нея ще я направи най-големия производител на аудиоплеъри. Ето кратка информация за новите аксесоари, които ще се продават от тази есен.
Nokia HS-81 е разработена в сътрудничество със Sennheiser и трябва да предложи Hi-Fi качество на звука. Тя е оптимизирана и за handsfree употреба, като разполага с допълнителни бутони за контрол на звука. Nokia HS-62 също са предназначени за любителите на Hi-Fi звука, като разполагат с пълноразмерни 40 мм говорители и могат лесно да бъдат сгънати за по-лесно пренасяне.
Nokia MD-4 са преносими говорители с тегло 130 грама и с оригинален V-образен дизайн, позволяващ лесното им сгъване. Разполагат с вграден усилвател и радиоантена и се захранват от 4 AAA батерии. Други говорители, но с далеч по-консервативен дизайн, са Nokia MD-3. Захранват се от батерии или от електрическата мрежа.
И накрая, три Bluetooth слушалки. Nokia BH-801 тежи едва 11 грама и разполага с батерия, достатъчна за 6 часа разговори или до 160 часа стендбай. Nokia BH-302 е за феновете на фешън аксесоарите. Тя включва многофункционален бутон за управление на разговорите и батерия за 10 часа работа или 195 часа опериране в режим на изчакване. Батерията на последния представен модел, Nokia BH-207, издържа 7,5 часа разговори или до 140 часа стендбай.

BH-207

BH-302

BH-302

BH-801

BH-801

HS-62

HS-81

MD-3

MD-4

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.086