SeX и още нещо...

 

 
Рейтинг: 3.00
(164)
New Site
Новини
GSM Новини АРХИВ
Symbian Software
Software-Новини
GSM-Review
ФИТНЕС !!!
За ВИШИСТИ
Снимки
SMS-Globul,Vivatel,Mtel
Картички
Видео ONLINE
Оптимизирай WINDOWS
Музика
TEX.ПАНАИР 2006
Резултатите от Световното
ЧУДЕСАТА НА СВЕТА
Links
Music Idol
Всичко за пениса
Преобразени известни личности
Връзки-Банки
Татуси
Вицове
КИНО-Премиери
SMS-шаблони
Услуги
ТЕСТОВЕ
Връзки
On-line RADIO
ТВ-програма
On-line GAMES
Помощна
Зодиак
Афтографи от звезди
Fun online clips
Winamp SKINS
Wallpapers
изпрати Картичка
Фенове на сайта
Как да получите 1000 посетители на ден?
Форум
Анкети
-=Downloads=-


Мобилни телефони за мен CELERATOR България pics Реклама

Новини / Hi-tech

19 Септември 06, 20:37 / Автор: CELERATOR
GLOBUL представи услугата i-mode




На пресконференция, проведена днес в уникалната Стратосфера, издигната специално до НДК в столицата, GLOBUL представи i-mode - най-новата мобилна услуга, която стъпва на българския пазар. Българската й премиера е резултат от сътрудничеството между компанията, COSMOTE и стратегическия им партньор NTT DoCoMo, най-големия мобилен оператор в Япония. i-mode се използва от 53 милиона потребители в 16 страни по света, а COSMOTE започна да я предлага в Гърция през юни 2004 г.
В българския вариант услугата е достъпна за всички клиенти на GLOBUL - абонати на договор и потребители на предплатени услуги. i-mode е лесна за употреба, като чрез нея и специални телефони потребителите получават достъп до сайтове с различно тематично съдържание. Такова в момента осигуряват 45 официални български и чуждестранни партньори, сред които компании като CNN, EuroNews, Eurosport, Dir.bg, Economedia, Jobs.bg и др., като броят им ще се увеличава. Разбира се, освен до официалните i-mode сайтове, потребителите имат достъп и до няколко десетки хиляди неофициални.
В момента GLOBUL предлага на клиентите си три i-mode телефони - Samsung S400i, Motorola L6i и Motorola L7i. Потребителите не заплащат никаква такса за активация на услугата или за абонамент за нея, а само за действително използваното количество информация - 2,40 лв./MB при разглеждане на сайтове, изпращане и получаването на писма или сваляне на файлове без първите 200KB, които са безплатни. Всеки официален i-mode сайт има безплатни и платени секции, които са достъпни след абонамент, който варира от 0 до 6 лв. Независимите сайтове не изискват абонамент и при тях се таксува само количеството изпратени и получени данни. От 18 септември до 31 октомври GLOBUL предлага и безплатен промоционален период за ползване на i-mode, който включва безплатен GPRS трафик до 5MB и безплатен месечен абонамент за всички i-mode сайтове.
Повече за услугата може да прочетете в нейният официален български сайт тук .

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

6.7184