SeX и още нещо...

 

 
Рейтинг: 3.00
(164)
New Site
Новини
GSM Новини АРХИВ
Symbian Software
Software-Новини
GSM-Review
ФИТНЕС !!!
За ВИШИСТИ
Снимки
SMS-Globul,Vivatel,Mtel
Картички
Видео ONLINE
Оптимизирай WINDOWS
Музика
TEX.ПАНАИР 2006
Резултатите от Световното
ЧУДЕСАТА НА СВЕТА
Links
Music Idol
Всичко за пениса
Преобразени известни личности
Връзки-Банки
Татуси
Вицове
КИНО-Премиери
SMS-шаблони
Услуги
ТЕСТОВЕ
Връзки
On-line RADIO
ТВ-програма
On-line GAMES
Помощна
Зодиак
Афтографи от звезди
Fun online clips
Winamp SKINS
Wallpapers
изпрати Картичка
Фенове на сайта
Как да получите 1000 посетители на ден?
Форум
Анкети
-=Downloads=-


Мобилни телефони за мен CELERATOR България pics Реклама

GSM Новини АРХИВ / Hi-tech

04 Септември 06, 10:57 / Автор: CELERATOR
Какво става с данните от старите телефони?
Според проучванията хората сменят мобилните си телефони средно на 18 месеца. Старите телефони подаряват на приятели или роднини, но доста често ги продават. Колко от старите собственици се замислят какво се случва с бившите им телефониω Експеримент, проведен неотдавна от Trust Digital of McLean, показва, че е добре хората да се замислят, преди да продадат старите си телефонни апарати. От компанията купили десет употребявани телефона от eBay с цел да проверят приложенията за телефонна сигурност, които продават. Всеки един от телефоните, закупени от Trust Digital, е сравнително сложен модел, който може да работи с корпоративна електронна поща. По време на експеримента от компанията са успели да възстановят информацията от почти всички телефони, като данните са били от порядъка на 27 000 страници. Информацията е била най-различна - от лични съобщения до корпоративна информация за настоящи и бъдещи сделки.
По-голямата част от потребителите използват инструкциите за унищожаване на данните, които производителят на телефона предоставя. Често обаче те не са достатъчни, за да се изтрие напълно информацията. Тъй като безвъзвратното изтриване на данни изисква доста по-бавен и сложен процес, производителите компенсират, като предлагат по-бърза процедура, която обаче не е толкова ефективна. На страниците в Интернет на някои от тях може да се открие и информация за окончателно изтриване на съществуващата информация от телефона. Често обаче процедурата наистина не е проста. За да изтриете всичко от паметта на Treo например, трябва да натиснете три бутона едновременно, плюс още един малък на гърба на телефона. Определено ще е трудно да го направите сами, вероятно ще ви трябва още един човек.
За съжаление програмите, с които може да се възстанови информацията от старите телефони, са в Интернет и могат да бъдат намерени абсолютно безплатно. За да се справи с тях, не е необходимо човек да има специално образование. Разбира се, има хора, които не се притесняват от това, че тайните им могат да бъдат разкрити. От Trust Digital твърдят, че засега няма тенденция да се купуват стари телефони, за да се търси в тях важна информация. От компанията възнамеряват да върнат телефоните, използвани за експеримента, на първоначалните им притежатели, а възстановената от тях информация ще оставят в заключен компютър, който няма да бъде свързан в мрежата на главното им управление във Вирджиния.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.0507