SeX и още нещо...

 

 
Рейтинг: 3.00
(164)
New Site
Новини
GSM Новини АРХИВ
Symbian Software
Software-Новини
GSM-Review
ФИТНЕС !!!
За ВИШИСТИ
Снимки
SMS-Globul,Vivatel,Mtel
Картички
Видео ONLINE
Оптимизирай WINDOWS
Музика
TEX.ПАНАИР 2006
Резултатите от Световното
ЧУДЕСАТА НА СВЕТА
Links
Music Idol
Всичко за пениса
Преобразени известни личности
Връзки-Банки
Татуси
Вицове
КИНО-Премиери
SMS-шаблони
Услуги
ТЕСТОВЕ
Връзки
On-line RADIO
ТВ-програма
On-line GAMES
Помощна
Зодиак
Афтографи от звезди
Fun online clips
Winamp SKINS
Wallpapers
изпрати Картичка
Фенове на сайта
Как да получите 1000 посетители на ден?
Форум
Анкети
-=Downloads=-


Мобилни телефони за мен CELERATOR България pics Реклама

ФИТНЕС !!! / Хранене

23 Юни 06, 00:38 / Автор: CELERATOR
"Ям" и "храня се"


автор: Милко Георгиев

Основно умение по пътя ви към здравословното хранене е да определяте каква преимуществена стойност има за вас всяка една храна - хранителна или вкусова.

От храни, които ви дават само приятни вкусови усещания и нямат хранителна стойност, използвайте вкуса - хапвайте по малко и мислете как да получите повече от него. Например смучете парчето шоколад вместо да го глътнете бързо и да посегнете към следващото. Така ще задоволите нуждата си от вкус без да се нахраните с неподходяща храна.

Правилна проява на воля е да изядете няколко парченца шоколад и да спрете, а не да се въздържате изобщо. С абсолютно въздържание нуждата от вкус няма да изчезне, напротив - ще се сещате за шоколад все по-често. Така потребността ще расте все повече и повече, докато накрая изгубите контрол и изядете голямо количество.

Храните, които ви дават полезни вещества и енергия са ценни за вас с хранителната си стойност. Ако средата, в която сте живели не ви е създала навици да се храните с тях, то изградете си ги вие - съзнателно и постепенно. Животът днес ни преглага хиляди възможности да си създадем неполезни или вредни навици, което налага да влагаме мисъл в дейности, които нашите предци са извършвали естествено благодарение на натрупалата се с хилядолетия култура. Култура, която днес е забулена от множество недомислени или нечисти теории. Не става дума да се отричат съвременните достижения на науката, а те да бъдат поставени на основа опита на предците ни, трупан с десетки и стотици хиляди години.

Не мислете рестриктивно по отношение на храненето, а посредством набор от препоръки. Придържайки се към тях ще си изградите нужните навици и храненето ще се превърне за вас в естествена потребност и избор на храна. Така един ден ще може да заключите: "Ям всичко, но се храня с определени храни." И това няма да е в резултат на спазвана от вас диета, а ще е следствие от навици ви.


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1354