SeX и още нещо...

 

 
Рейтинг: 3.00
(164)
New Site
Новини
GSM Новини АРХИВ
Symbian Software
Software-Новини
GSM-Review
ФИТНЕС !!!
За ВИШИСТИ
Снимки
SMS-Globul,Vivatel,Mtel
Картички
Видео ONLINE
Оптимизирай WINDOWS
Музика
TEX.ПАНАИР 2006
Резултатите от Световното
ЧУДЕСАТА НА СВЕТА
Links
Music Idol
Всичко за пениса
Преобразени известни личности
Връзки-Банки
Татуси
Вицове
КИНО-Премиери
SMS-шаблони
Услуги
ТЕСТОВЕ
Връзки
On-line RADIO
ТВ-програма
On-line GAMES
Помощна
Зодиак
Афтографи от звезди
Fun online clips
Winamp SKINS
Wallpapers
изпрати Картичка
Фенове на сайта
Как да получите 1000 посетители на ден?
Форум
Анкети
-=Downloads=-


Мобилни телефони за мен CELERATOR България pics Реклама

Новини / Hi-tech

27 Юли 09, 18:44 / Автор: celectronix.net
Официална българска премиера на Nokia N97
 
 
http://store.picbg.net/pubpic/BB/24/292358f5fb09bb24.jpg


23 юли 2009, 19:00, прочетено 1711 пъти

Официална българска премиера на Nokia N97Въпреки че Nokia N97 вече се продава на нашия пазар, официалната българска премиера на смартфона се състоя днес. Устройството най-пълно представя концепцията на компанията за трансформация на телефона в мобилен компютър и според Росен Петков, регионален мениджър на Nokia за България, Македония и Албания, е важна стъпка към осъществяването на визията на Nokia за предоставяне на напълно персонализирано Интернет преживяване. Nokia N97 предоставя на потребителите сензорен 3.5" дисплей, основен екран с възможност за персонализиране на съдържанието, QWERTY клавиатура и постоянен достъп до пълния набор от Ovi услуги.

Nokia N97 е първият модел на компанията, предлагащ основен екран с опция за пълно персонализиране, който може да се допълва с разнообразни приложения (widgets), предоставящи информация в реално време. Това включва социални мрежи като Facebook и MySpace, новинарски агенции като Асошиейтед прес и Ройтерс, сайтове с прогнози за времето, пазаруване и други. Това е и първият модел с включен достъп до Ovi Store, който предлага лесен достъп до приложения, игри, видео, подкасти, уебуслуги и много други. Ovi Store разполага с голямо количество платено и безплатно съдържание от многобройни доставчици като Paramount Pictures, Facebook и Qik, както и селекция от приложения за Twitter.

Смартфонът дава възможност да се насладите пълноценно на 32 GB пространство (с възможност за разширяване до 48 GB при добавяне на microSD карта) за своите файлове, а множеството опции за високоскоростна връзка (HSDPA, Wi-Fi) прави възможно директното сваляне и съхраняване на хиляди песни. Висококачествени снимки и видеоклипове (30 кадъра в секунда) могат да бъдат заснемани с 5МР камера с оптика Carl Zeiss. Сред другите възможности на телефона са GPS приемник с цифров компас, ТВ изход и FM трансмитер. Nokia N97 вече е в търговската мрежа.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1771